Onze top 5 leukste uitjes in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Zoals iedere vakantie komt ook deze samen met de vraag, wat zullen we doen met de kinderen? Wij bij van Dullink kennen Lansingerland als onze broekzak. Wij weten dan ook de leukste plekjes die u kunt bezoeken tijdens de vakantie voor het hele gezin. Lees hier onze top 5, zo bent u meteen de hele vakantie voorzien van de leukste activiteiten!

Belevenis Boerderij Schieveen

Op de Belevenis boerderij is er altijd iets te beleven voor jong en oud. Laat uw kinderen helemaal opgaan in de natuur terwijl u zelf geniet van een heerlijke kop koffie of thee met echte Schieveense kruidkoek. Uw kinderen kunnen spelen in de natuur, knuffelen met hun favoriete boerderijdieren en alles leren over de verschillende bloemen en planten in de tuin. Neem ook een kijkje in de winkel, u vindt hier leuke souvenirs, cadeautjes en de lekkerste lokale lekkernijen.

Entree tot de boerderij is gratis.

Geschikt voor alle leeftijden

Tuin van Floddertje

Voor de echte buitenmensen bevindt zich in het Annie M.G. Schmidtpark in Berkel & Rodenrijs de Tuin van Floddertje. In deze tuin zijn drie verschillende delen te vinden waarbij ieder deel steeds uitdagender wordt. Een touwbrug, stapstenen in het water, het avontuurlijke speelbos en nog veel meer zorgen voor een heerlijk dagje in de natuur. Nog een activiteit voor de echte avonturiers onder ons!

Entree tot de tuin is gratis

Geschikt voor alle leeftijden

Skiberg Bergschenhoek

Kunt u niet wachten tot het winter is, altijd al willen leren skiën en snowboarden of wilt u gewoon lekker van de berg af racen? Dan is de skiberg in Bergschenhoek echt iets voor u! De skiberg biedt talrijke activiteiten die samen of alleen gedaan kunnen worden. Van vrij skiën tot in een band van de berg af racen. De skiberg biedt u gegarandeerd een dag vol adrenaline!

Vrij skiën of snowboarden: Vanaf € 11,00 per uur

Tubing: Vanaf € 8,00  p.p.

Skien/snowboarden vanaf 3 jaar, tubing vanaf 7 jaar

Monkey Town

Klimmen uw kinderen altijd overal op en onder? Dan is Monkey Town in Bleiswijk een echte aanrader. Het perfecte uitje voor de klim- en klauteraars! Gigantische klimrekken, uitdagende tunnels, ballenbakken, trampolines en geheime gangetjes. Alle ingrediënten voor een leuk dagje uit zijn bij Monkey Town te vinden. Laat uw kinderen los terwijl u zelf plaatst neemt in het lounge-restaurant.

De entree is €7,50 per kind, als begeleiding gaat u gratis mee.

Leeftijd: 1-12 jaar

Prison Island

Als laatste maar zeker niet de minste, ligt net buiten Lansingerland Prison Island. Een uitje voor de echte boeven onder ons. Ga de uitdaging aan en probeer te ontsnappen. Doe in verschillende cellen verschillende spellen als ballen gooien, sensoren vermijden en nog veel meer. Presenteer uw team van 3 personen aan de bewakers van de gevangenis om een speciaal label te ontvangen, hierna kan het spel beginnen. Weet u te ontsnappen?

Entree vanaf €17,50

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!

Om u het beste beeld te geven van onze top-5 hebben wij een video gemaakt. Bekijk hem hier!