Van Dullink makelaars staat garant voor consultancy die verder gaat dan standaardadvies

Naast de woningmakelaardij biedt Van Dullink NVM Makelaars ook uitgebreide services op het gebied van consultancy. Met een schat aan ervaring en expertise staat Constantijn klaar om aannemers, projectontwikkelaars en gemeenten te adviseren bij diverse vastgoedprojecten. Hieronder leest u meer over de veelzijdige dienstverlening van Constantijn op het gebied van advies en consultancy.

Advies en Consultancy

Met zijn uitgebreide expertise in projectontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten is Constantijn een veelgevraagd adviseur voor aannemers, projectontwikkelaars en gemeenten. Hij biedt deskundig advies en voert haalbaarheidsstudies uit voor nieuwe ontwikkelingen en initiatieven. Dankzij zijn jarenlange ervaring wordt Constantijn erkend als een vakkundig en betrouwbaar adviseur, waarop zowel zakelijke als particuliere cliënten volledig kunnen vertrouwen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij heeft Constantijn een diepgaand inzicht in de vastgoedmarkt. Hij houdt zich bezig met een breed scala aan projecten, van bijzondere objecten zoals gemeentelijke monumenten en woonboerderijen tot bouwkavels, renovatieprojecten en luxe woningen. Daarnaast is hij een deskundig aanspreekpunt voor complexe kwesties, zoals nalatenschappen en verhuurd onroerend goed.

Daarnaast is Constantijn eigenaar van De Laen makelaardij in Pijnacker. Met beide kantoren heeft hij een uitstekend inzicht in de aanzienlijke bouwopgave in een verzorgingsgebied van ruim 115.000 inwoners, centraal gelegen in het metropoolgebied Rotterdam/Den Haag. Zijn inzicht in de aanzienlijke bouwopgave voor de regio maakt hem tot een onmisbare partner voor toekomstige ontwikkelingsprojecten.

Constantijn staat klaar om zijn kennis en expertise te delen, en biedt maatwerkoplossingen voor elke vastgoedvraag. Of het nu gaat om advies voor een grootschalig project of begeleiding bij de aankoop van een uniek pand, Constantijn levert altijd hoogwaardige en persoonlijke service.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening.