Van Dullink, realisme en resultaat

Ervaring

Al sinds 1976 zijn wij actief op de woningmarkt van Lansingerland. 40 jaar ervaring en dat is niet voor niets. Door vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Betrouwbaar

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

Groot netwerk

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Ervaring
Group 384-svg Group 384-svg

Al sinds 1976 zijn wij actief op de woningmarkt van Lansingerland. 40 jaar ervaring en dat is niet voor niets. Door vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Maak kennis met het team

Floris Roessen

KRMT-makelaar

Marian Haverdings

Kantoordirecteur / KRMT-makelaar

Koen van der Poel

NVM - register makelaar / register taxateur

Claudia Büchner

Assistent Makelaar

Constantijn Haslinger

Directeur / NVM Makelaar

Mirjam Geers

Commercieel Binnendienstmedewerker ARMT

Zoë Oosterbaan

Commercieel binnendienstmedewerker

Stella Hoeve

Commercieel binnendienstmedewerker

Floris Roessen

Floris is alweer ruim vier jaar een vaste waarde in ons team.

Direct na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde is Floris aan de slag gegaan bij Van Dullink NVM Makelaars. Dat de keuze voor deze branche logischer is dan het op het eerste oog lijkt, heeft te maken met de veelzijdigheid van het makelaars vak. Net als bij bedrijfskunde spelen kennis van de marktomgeving, economische factoren en zelfs psychologische aspecten een rol bij de aan- en verkoop van woningen. Zijn praktijkgerichte opleiding en interesse in vastgoed in combinatie met zijn nuchtere aanpak en sterke communicatieve vaardigheden maken Floris dan ook tot een hele fijne aanvulling van het team.

Sinds vorig jaar is hij Kandidaat-Makelaar (K-RMT) en sinds kort is hij begonnen aan de opleiding tot Taxateur.

Marian Haverdings

Bijna 20 jaar ervaring in de commerciële binnendienst, sinds 2010 geregistreerd Kandidaat Makelaar, meer dan 10 jaar bij Van Dullink en per oktober 2023 ook nog Kantoordirecteur: Marian Haverdings is met recht een van de pijlers te noemen onder het succes van Van Dullink NVM Makelaars. Niet alleen een belangrijke kracht binnen en vóór het team, maar ook bij klanten zeer gewaardeerd vanwege haar professionaliteit en betrokkenheid.

Marian heeft een achtergrond in de reisbranche en verruilde in 2002 het zoeken naar tijdelijke accommodaties voor een carrière in de verkoop van permanente onderkomens. Dat zij daarbij niet alleen haar jarenlange ervaring en zakelijk inzicht gebruikt, maar ook het persoonlijke aspect van een woningverkoop niet uit het oog verliest, is tekenend voor haar manier van werken. Sociaal, klantgericht, professioneel en enthousiast zijn woorden die Marian het best omschrijven.

Naast de verkoop van nieuwbouw en bestaande woningen, richt Marian zich ook op transacties voor woningstichtingen, die zij begeleidt bij de verkoop van voormalige huurwoningen. De voortdurende beweging op de woningmarkt en de oprechte blijdschap van mensen bij een succesvolle verkoop zijn de drijfveren die Marian enthousiast maken over haar vak. Daarnaast geniet ze ook van het werken in een team, waarbij de klant en het resultaat altijd centraal staan.

Koen van der Poel

Koen van der Poel versterkt sinds februari 2020 het team van Van Dullink NVM Makelaars. Hij is behalve NVM-register makelaar ook register taxateur en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Na het afronden van zijn studie HBO Vastgoed en Makelaardij in 2001 is hij direct begonnen bij een kantoor in Zoetermeer. Daar heeft hij zich gedurende 19 jaar ontwikkeld tot aan- en verkoopspecialist op het gebied van de particuliere woningmarkt. Ook behaalde hij er in 2004 zijn SVM-diploma. Toe aan een nieuwe uitdaging in een andere regio zet Koen zijn jarenlange ervaring, mensenkennis en open persoonlijkheid nu in voor klanten in Lansingerland.

Koen houdt zich vooral bezig met de aan- en verkoop van bestaande bouw. Dat bij deze intensieve trajecten vertrouwen en emotie een grote rol spelen, vindt Koen één van de interessantste aspecten van het makelaarsvak. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en duidelijke communicatie zijn dan ook kenmerkend voor Koens manier van werken. Vanwege zijn uitgebreide ervaring met expats is hij binnen het kantoor ook aanspreekpunt voor Engelstalige klanten.

Claudia Büchner

Voordat Claudia in 2017 bij Van Dullink NVM Makelaars begon, had zij al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de vastgoedbranche. Als secretaresse bij een makelaarskantoor en een projectontwikkelaar leerde zij de ins en outs van de bouw, koop en verkoop van woningen. Oorspronkelijk startte zij bij Van Dullink in de binnendienst, onderhield klantcontact en regelde alles voor bezichtigingen. Inmiddels heeft zij haar opleiding tot Assistent Makelaar afgerond en werkt nu afwisselend op kantoor en in de buitendienst. Claudia heeft een hands-on mentaliteit en is een vrolijke en vooral behulpzame persoonlijkheid. Zij is een echte spin in het web en vindt klantencontact en wederzijdse tevredenheid erg belangrijk.

Constantijn Haslinger

‘Duidelijk en creatief zijn’

Constantijn Haslinger is al ruim 20 jaar werkzaam bij Van Dullink NVM Makelaars. Destijds begonnen als tijdelijk chauffeur van Rob Van Dullink (vanwege een gebroken sleutelbeen), werd hij gegrepen door het makelaarsvak om het vervolgens nooit meer los te laten.

Constantijn is de gedreven eigenaar van Van Dullink NVM Makelaars, waar hij zich onderscheidt door zijn expertise in projectontwikkeling.
Hij is vaak al in een vroeg stadium betrokken, waardoor hij significante meerwaarde creëert. Met een uitgebreide verzameling data op zowel lokaal als regionaal niveau weet Constantijn deze informatie effectief in te zetten om de beste resultaten te bereiken.

Naast zijn focus op projectontwikkeling, is hij ook actief in het lokale commerciële onroerend goed en neemt hij de leiding in complexere zaken zoals de verkoop van gemeentelijke monumenten, renovatieprojecten en bouwkavels.

Constantijn combineert een vooruitziende blik met waardevolle ervaringen uit het verleden en diepgaande kennis van de huidige markt. Hij staat bekend om zijn deskundigheid en zijn toewijding aan zijn opdrachtgevers, waarbij duidelijkheid, eerlijkheid en creativiteit de pijlers vormen van zijn professionele aanpak.

Mirjam Geers

‘Adequaat en persoonlijk’

Sinds oktober 2013 werkt Mirjam in het team als commercieel binnendienstmedewerker en is sinds 2012 als assistent makelaar (A-RMT) geregistreerd bij de NVM. In 2022 werkt Mirjam dertig jaar in de makelaardij. In deze periode heeft ze in Nootdorp, Voorburg en Den Haag gewerkt. Mirjam schetst dat het makelaarsvak in de afgelopen jaren behoorlijk is veranderd: klantgerichtheid en de presentatie van woningen zijn veel belangrijker geworden om tot het gewenste (verkoop) resultaat te komen. Beide zaken stonden (en staan!) bij Mirjam hoog in het vaandel; haar werkwijze staat garant voor een perfecte presentatie van woningen en voor een prettig klantcontact. Kennis van onze regio ontbreekt bij Mirjam ook bepaald niet: Mirjam woont sinds 1997 in Bergschenhoek.

Zoë Oosterbaan

Zoë, onze jongste aanwinst, werkt sinds het najaar van 2023 fulltime op de commerciële binnendienst.

Het contact met klanten vindt zij een van de leukste aspecten van haar werk en ook voor haar collega’s staat ze altijd klaar. Afspraken plannen, een verkoop of taxatie voorbereiden, makelaars ondersteunen, Zoë draait er haar hand niet voor om. Als actieve duizendpoot houdt ze behalve van afwisseling ook van uitdagingen, vooral die waarbij ze mensen kan helpen en tegelijkertijd zelf nieuwe dingen leert. Een goede sfeer op kantoor is voor Zoë heel belangrijk en met haar enthousiasme en gezelligheid draagt ze daar ook zeker aan bij!

Stella Hoeve

Sinds 2016 werkt Stella als commercieel binnendienstmedewerker op kantoor. Stella is geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en woont nu met veel plezier in Bergschenhoek.

Stella hecht veel waarde aan een goede sfeer. Iets dat ze zowel binnen het team als in haar contact met klanten ondervindt. Het leukste aspect van haar werk is mensen helpen bij het vinden van hun nieuwe thuis. Blijde gezichten boven een getekende koopakte is dan ook het resultaat waar Stella zich vol enthousiasme voor inzet. Buiten dat het leuk (en gezellig) werken is, kan Stella het goed combineren met haar jonge gezin.