Ontdek waar van Dullink u mee kan helpen

Verkoop woning

Woont u in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk en wilt u uw woning verkopen voor de beste prijs? Wij krijgen het voor elkaar.

Ontzorgen

Wij nemen u het verkoopproces graag uit handen. We ontzorgen u door ons netwerk, kennis en ervaring voor u aan het werk te zetten. Onze makelaars kennen de woningmarkt van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk als hun broekzak.

Marktkennis

Van Dullink is marktleider in de verkoop van woningen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. We durven best te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Verkooptraject

Na het uitvoeren van een gratis waardebepaling zetten wij de verkoop van uw woning in gang. We halen alles uit de kast om u te helpen van ‘te koop’ naar ‘verkocht’. Wij schakelen de hulp in van een professionele fotograaf, maken een presentatievideo en plaatsen uw woning o.a. op funda.

Aankoop woning

Een huis kopen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Wie kan u beter begeleiden bij de aankoop van een woning dan een ervaren makelaar met verstand van de markt?

Nieuwe woning kopen

Vanwege onze expertise en ervaring in de woningmarkt, weten we de juiste vragen te stellen. Ook doen we zelf uitgebreid onderzoek naar de staat van het huis, de omgeving en het bestemmingsplan. Op deze manier betaalt u de juiste prijs voor uw nieuwe woning.

Betrokken aankoopmakelaar

In de rol van aankoopmakelaar dienen we volledig de belangen van u als koper. Wij verrichten de onderhandelingen met de verkopende partij. Als koper spelen emoties een rol bij het kopen van een huis. Wij zijn rationeel betrokken en handelen objectief.

Juridische en notariële zaken

Zodra de koper en de verkoper akkoord zijn, volgen er een aantal juridische en notariële zaken. Ook bij dat proces ondersteunen wij u als aankoopmakelaar. Tenslotte zijn wij aanwezig als u, de notaris en de verkopende partij de leveringsakte ondertekenen.

Marktwaarde

Een waardebepaling geeft u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw woning. Dus als u overweegt om uw woning in Lansingerland te verkopen, dan is een gratis waardebepaling een goede start. Van Dullink NVM Makelaars haalt alles uit de kast om een goede waardebepaling te doen voor uw woning in Lansingerland.

Waardebepaling van uw woning

Om een goed beeld van de waarde van uw woning te krijgen, raadplegen we onder andere het kadaster en onderzoeken we de verkoopprijzen in de omgeving. Uiteindelijk geven we u een globale indruk van de huidige verkoopwaarde en de verwachte verkooptijd van uw woning.

Gratis waardebepaling aanvragen?

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Lansingerland? Neem dan contact met ons op of vul hieronder het gratis waardebepaling formulier in.

Advies & taxatie

Verkoopadvies

Uw woning wordt gratis bestudeerd, waaruit een maatadvies over de vraagprijs en een inschatting van de reëel haalbare opbrengst van uw woning volgt. Het uiteindelijke doel is de verkoop van uw onroerend goed.

Taxatie

Uw woning wordt tegen betaling grondig bestudeerd. U ontvangt een uitgebreide schriftelijke rapportage inclusief een nauwkeurige waardebepaling met marktwaarde. Deze wordt volledig geaccepteerd bij de aanvraag van een hypothecaire geldlening.

Herbestemming

Om verval van een leegstaand pand of een stuk grond te voorkomen, kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een herbestemming van uw pand.

Verkoop woning uit nalatenschap

Wanneer u een woning erft heeft u financiële en emotionele beslissingen te nemen. Wat gaat u doen met de woning: zelf bewonen of verkopen? Bent u enig erfgenaam of zijn er meerdere personen die rechten hebben? Hoe zit het met de erf- en overdrachtsbelasting? Wat is uw juridische positie en wat moet er allemaal geregeld worden bij de verkoop van een woning uit nalatenschap?

Begeleiding van A tot Z

Om u hiermee te helpen heeft u een makelaar nodig die ervaring heeft met nalatenschappen en op een heldere manier kan uitleggen wat er allemaal bij zo’n verkoop komt kijken. Van Dullink NVM Makelaars adviseert erfgenamen en/of een executeur testamentair en kan begeleiden en ontzorgen tijdens het hele proces. Wij doen dit op respectvolle wijze en behartigen uw financiële belangen zonder daarbij uw persoonlijke situatie en wensen uit het oog te verliezen. Wij houden gedurende het traject contact met alle betrokkenen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Van waardebepaling tot overdracht en bij elke stap die daartussen zit.

Taxatie en WOZ-check

In een toch al moeilijke periode kan de afwikkeling van een erfenis voor behoorlijk wat spanning en onzekerheid zorgen. Zeker als het om het erven van een woning gaat. U zal eerst moeten bepalen of u de nalatenschap volledig of beneficiair aanvaardt. Er kan immers een hypotheek op de woning rusten die hoger is dan de marktwaarde. Een waardebepaling kan hierover uitsluitsel geven. Daarnaast zal de WOZ-waarde deels de hoogte van de verschuldigde erfbelasting bepalen. Van Dullink NVM Makelaars kan de WOZ-waarde voor u checken en u helpen bij eventuele vervolgstappen, mits u tijdig (binnen 6 weken na overlijden) een nieuwe beschikking opvraagt.

Verkoopklaar maken

Als u besloten heeft tot verkoop van de geërfde woning, adviseren wij u over het verkoopklaar maken ervan. Daarbij moet u niet alleen denken aan het verwijderen van persoonlijke spullen en het uitvoeren van kleine klusjes zoals een frisse laag verf of enkele reparaties, maar ook aan het aanvragen van een energielabel. Tenslotte zetten wij alles in het werk om de woning tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen. Daarbij waarborgen wij de juridische positie van de erfgenamen door onder andere uitsluiting van aansprakelijkheid.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?